Absorbery celulozowe i celuloza + SAP

absorbery

Absorbery celulozowe i celulozowe z domieszką SAP

Podkładki absorpcyjne z wielowarstwowej celulozy to najbardziej neutralny, w 100% naturalny materiał do wychwytywania wycieku z produktu zapakowanego na tacce lub w pojemniku MAP.

W zależności od ilości warstw i technologii ich produkcji otrzymuje się absorbery o różnych stopniach chłonności. Standardowo jest to od 1700 cm³/m².
Typowe wymiary oferowanych przez nas podkładek to 90×120 mm, 100×120, 100×150 oraz 125×165 mm. Mogą oczywiście być również dostarczone w indywidualnym rozmiarze.

Absorbery mogą być jedno- lub dwustronnie laminowane, zamknięte na wszystkich krawędziach lub otwarte.

Absorbery przez nas oferowane mają szczególną konstrukcję. Materiał chłonny jest mocno sprasowany, co powoduje, że przy pakowaniu świeżego mięsa w vacuum zachowują się znacząco lepiej (mają mniejszą utratę chłonności) niż absorbery innych producentów.

W zależności od potrzeb chłonności absorbery mogą być tylko z celulozy lub z domieszką SAP (składnika żelowego podnoszącego chłonność).

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NASZYMI SPECJALISTAMI!

MASZYNY 

tel.: 601 321 163       537 721 960       601 150 997

OPAKOWANIA

tel.: 662 787 120    531 463 489      531 980 829

SERWIS  

tel.: 531 464 264       531 463 475

     tel.: 22 742 01 40 (całodobowo)