Absorbery celulozowe i celuloza + SAP
Absorbery celulozowe i celulozowe z domieszką SAP
Podkładki absorpcyjne z wielowarstwowej celulozy to najbardziej neutralny, w 100% naturalny materiał do wychwytywania wycieku z produktu zapakowanego na tacce lub w pojemniku MAP.
W zależności od ilości warstw i technologii ich produkcji otrzymuje się absorbery o różnych stopniach chłonności. Standardowo jest to od 1700 cm³/m².
Typowe wymiary oferowanych przez nas podkładek to 90×120 mm, 100×120, 100×150 oraz 125×165 mm. Mogą oczywiście być również dostarczone w indywidualnym rozmiarze.
Absorbery mogą być jedno- lub dwustronnie laminowane, zamknięte na wszystkich krawędziach lub otwarte.
Absorbery przez nas oferowane mają szczególną konstrukcję. Materiał chłonny jest mocno sprasowany, co powoduje, że przy pakowaniu świeżego mięsa w vacuum zachowują się znacząco lepiej (mają mniejszą utratę chłonności) niż absorbery innych producentów.
W zależności od potrzeb chłonności absorbery mogą być tylko z celulozy lub z domieszką SAP (składnika żelowego podnoszącego chłonność).
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NASZYMI SPECJALISTAMI!
MASZYNY
tel.: 601 321 163 ❖ 537 721 960 ❖ 601 150 997
OPAKOWANIA
tel.: 662 787 120 ❖ 531 463 489 ❖ 531 980 829
SERWIS
tel.: 531 464 264 ❖ 531 463 475
tel.: 22 742 01 40 (całodobowo)